vervet

ET BYGULV I VERDENSKLASSE

Utforsk

MULIGHETER FOR ALLE

Vi ønsker at Vervet skal være en spennende bydel med et variert næringsliv. Bli bedre kjent med Vervets unike næringsaktører.

«AMBISJONEN FOR VERVET HAR HELE VEIEN VÆRT Å SKAPE EN BYDEL SOM GIR NOE TILBAKE TIL HELE BYEN. EN BYDEL SOM BYEN KAN VÆRE STOLTE OG VÆRE ET NATURLIG MØTEPUNKT BÅDE FOR BESØKENDE OG BEBOERE. DERFOR HAR VI LAGT MYE ARBEID Å SKAPE ET MANGFOLDIG NÆRINGSLIV MED HØY KVALITET PÅ OMRÅDET.»

-Totaleiendom, utbygger

NÆRINGSLIVET PÅ VERVET

KAIPROMENADEN

Langs kaipromenaden med eventyrlig utsikt mot sentrum og sør finner du flere flotte restauranter. Både Sumo, Vinsmak og Delicatessen har etablert seg med suksess, og snart flytter Brewyard Brewpub inn ytterst på promenaden som et kreativt tilskudd.

MASKINVERKSTEDET

Den gamle maskinhallen fra 1911 er restaurert og satt i moderne stand. Helt siden starten har bygget vært omtalt som Vervets hjerte, og ligger sentralt plassert på tomten med fantastisk service, mat, takhøyde og teknikk. Derfor blir Maskinverkstedet også brukt i store anledninger som bryllup og jubileum.

VERVET BAKERI

Vervet Bakeri holder til på hjørnet av Cortenbygget og har på kort tid etablert seg på et svært hyggelig møtested for beboere og besøkende. Med dagsferske bakverk og varm kaffe har det blitt et populært tilskudd til Tromsøs kaféliv.

SUMO

Sumo Restaurant tilby unike omgivelser hvor de tilbyr noe til alle å glede seg over, sånn at både store og små kan samles, skape gode minner og tilbringe mer tid sammen. På Sumo tilbyr de #PlayfulAsianFusion-fodd og finner stor glede i å fremme en spennende asiatisk inspirert meny.

VINSMAK

En liten perle av en vinbar langs kaipromenaden. Med entusiasme og kunnskap serverer de et stort utvalg av vin og smakfulle oste-fat. Med slagordet «Vin til folket» har de allerede vunnet mange av hjertene til Tromsøs befolkning og tilreisende.

FANGST

En nyetablert resturant på Vervet som åpner dørene før sommeren 2024.

Mer informasjon kommer.

Brewyard

Lokalt bryggeri med en unik atmosfære og en lidenskap for ølbrygging. Brygger eget øl med de fineste råvarene og gir deg et variert utvalg av smaker og stiler.
I tillegg til å servere øl, skal stedet servere fantastisk Southern style BBQ når de åpner i sommer, med en av byens flotteste uteserveringer.

høst frisør

Velkjente Høst Frisør har åpnet en ny salong på starten av kaipromenaden og har allerede blitt et populært tilskudd. Frisørsalongen har holdt til i Storgata i en årrekke, og har nå åpnet dørene til sin andre salong.

scandic hotell vervet

Nord-Norges største hotell med over 300 hotellrom etableres på Vervet og blir et Scandic-hotell. I likhet med resten av arkitektur og design på området vil hotellet også ivareta historien i sitt uttrykk. Her blir det en takterrasse med fasiliteter som spaavdeling, servering og nordlyskikkert, blant annet. En restaurant over plan 10 og 11 med glassfasade vil gjøre besøket til en opplevelse alle årstider.

VERVET ADVENTURES

Opplevelsesselskapet Vervet Adventures blir et samarbeid mellom Vervet, Hermes og Norwegian Travel Company. Selskapet vil formidle et bredt spekter av aktivitets-, service- og opplevelsestilbud, rettet mot tilreisende fra inn- og utland, lokalbefolkning og næringsliv. Her vil man kunne leie seg båt, kajakk, sup-brett, vannscooter med mer.

KONTORLANDSKAP

Mellom alle byggetrinnene og som en del av fellesarealbygget finner vi et større kontorbygg som vil utgjøre et topp moderne kontorfellesskap. I juni 2023 flytter de første leietakerne inn. Her vil du finne et advokatkontor og en psykologspesialist. Kontorene blir tilpasset etter ønske fra leietaker og arealet kan variere.

Boutique og michelin

Ytterst på Vervet planlegger vi boutique hotell, med unik utsikt rett ved havkanten. Går det som vi ønsker vil det også bli etablert en Michelin-restaurant i næringslokalene mot sør.

bilutleie og Parkeringsanlegg

Et parkeringsanlegg med ca. 250 plasser er etablert i plan 1. Vi samarbeider med Parkly og har antageligvis byens rimeligste innendørs parkeringsanlegg.
Det vil bli etablert bilutleie i plan 1 på Gjøa.

Småbåtanlegg

Langs kaifronten planlegger vi et flyteanlegg med opp mot 250 båtplasser. Anlegget vil ligge skjermet til og være et vakkert skue. Beboere, besøkende og forbipasserende vil nyte synet av en opplyst småbåthavn. Fra luften vil dette gi en ekstra dimensjon til bydelen og sentrum. Vi tar forbehold om nødvendige godkjenninger.

Dagligvarebutikk

En dagligvarebutikk planlegger vi i Cortenbygget. Det vil være en kundevennlig aktør som er tilgjengelig store deler av døgnet. Dette lokalet vil i likhet med resten av Vervet bydel skille seg ut og være et tilskudd som har det lille ekstra.

NÆRINGSLIV I BILDER

Utforsk bydelens særpreg gjennom noen av våre blinkskudd fra prosessen.

Sent!

Thank you for your interest.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later.

Form

meld DIN interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.