vervet

FRAMTIDENS BYDEL PÅ HISTORISK GRUNN

Utforsk

EN BYDEL FOR ALLE

Vervet blir Nord-Norges mest moderne bydel, men bærer med seg historien nærmest i hvert eneste steg.

«Vervet er et gammelt skipsverftsområde sentralt I tromsø som sammen med gamle Tromsø har en viktig historisk betydning. Denne industrihistorien ønsker vi å ivareta og bygge videre på når vi skal skape en ny bydel som skal bidra til å gjøre tromsø til en arktisk hovedstad.»

-LPO Arkitekter

KVALITETENE PÅ VERVET

ARKITEKTUR

Målsetningen til LPO Arkitekter er å lage den flotteste bydelen i Tromsø. Gjennom et godt plangrep for redusert bilbruk, solide materialer og spennende arkitekturer med nye bo-funksjoner, skal dette bli et samlingspunkt for alle tromsøværinger.

UTEOMRÅDER

Lo:Le Landskap og Plan har vært ansvarlige i samarbeid med Vervets egne prosjektansvarlige for utformingen av uterommene som har kombinert den stolte historien med moderne bruksområder. Benker, belysning, sitteseksjoner, tidevannshage, plattinger med mer.

LYSDESIGN

Hele området på Vervet har et gjennom og spesialdesignet lysdesign som både skal være funksjonelt og visuelt for beboerne og besøkende. God belysning er spesielt viktig i den mørkeste tida på året. Lydesignet har som formål om å skape trygghet, identitet og tilhørighet.

FELLESOMRÅDER

Vervet bygges som en liten by i byen – med egne torg og små gater som man kan utforske bydelen i. Blant annet Slipptorget med sitt tilhørende artium, hvor vi skaper en felles møteplass i sentrum av bydelen.

PARKERING

Under bydelen finner vi et topp moderne parkeringsanlegg både for beboere og besøkende. Det er billettløs og enkel parkering, innendørs og tørt, og plass til 120 besøkende. Parkeringsplasser for korttidsleie er med mulighet for el-bil-lading, og for dem som skal ha take-away, er det 15 minutter gratis.

DELING OG APP

På Vervet har vi lagt opp til at alle skal få oppleve mest mulig. Derfor blir det både bildeling, båtdeling, sykkeldeling og kajakkdeling med mer. Alle disse tilbudene administreres gjennom Vervets egen app – Vervet-appen – som gjør det enkelt og oversiktlig å sjekke tilgjengeligheten.

BÅTHAVN

Tromsø Havn og Vervet har inngått en avtale som sikrer Tromsø en topp moderne småbåthavn med 290 båtplasser, som vil ligge plassert like utenfor kaipromenaden og ut mot Nordsjetéen. Det vil være toaletter, dusj og garderobe tilknyttet anlegget som etableres på Vervet, samt strøm og vann til alle plasser.

BYDELEN I BILDER

Utforsk bydelens særpreg gjennom noen av våre blinkskudd fra prosessen.

Sent!

Thank you for your interest.

An error has occurred somewhere and it is not possible to submit the form. Please try again later.

Form

meld DIN interesse

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post
post@vervet.no
Salgskontor
Skansegata 11