Nytt bygg for salg
på Vervet

NÅ ER SALGET I GANG

Vi er nå i gang med en ny salgsstart på Vervet. Gjøa bygg O er det aller siste bygget i Gjøa, og ligger ytterst mot øst. Her kommer det 24 urbane leiligheter. 2 og 3-romsleiligheter mellom 42 og 69 kvadratmeter, og priser fra 3.290.00,-.

En del av Vervet Borettslag 

Gjøa bygg O vil i likhet med flere av de øvrige byggene i Gjøa bli en del av Vervet Borettslag.

Vervet borettslag har en såkalt 50/50/50-modell hvor 50% av kjøpesummen finansieres med innskudd fra kjøperne og 50% av kjøpesummen finansieres via borettslaget som andel fellesgjeld med en løpetid på felleslånet på hele 50 år. Denne modellen foretrekker mange ettersom det gir en enkel og oversiktlig økonomi og administrasjon.

Slå deg løs i 750 kvM. med unike fellesarealer

Alle som kjøper bolig på Vervet deler på det 750 (!) kvadratmeter store fellesarealbygget i gårdsrommet.

Her finner du et velutstyrt og stort treningsrom, gamingrom, selskapslokale, fem hybler, garderobe med dusj og badstue, hobbyrom, hobbyverksted og et lite bibliotek.  Vi håper dette skaper gode naborelasjoner og sosiale liv.

Book privat visning på Vervet 

Fra onsdag 19. april kan bli med på privat byggeplass-visning med våre salgansvarlige Wenche og Dag fra Eiendomsmegler1 Nord-Norge. Du kan allerede nå booke visning direkte med meglerne via kontaktinformasjonen som er tilgjengelig nedenfor.

Duoen vil gi dere en omvisning i den nye bydelen; boligene, kaipromenaden, fellesarealer,gårdsrommet, Slipptorget og parkeringsanlegget med mer. Her kan dere få en følelse av livet på Vervet.

Book visning her
Sendt!

Takk skal du ha. Vi vil kontakte deg.

Det har oppstått en feil et sted og det er ikke mulig å sende inn skjemaet. Prøv igjen senere.

Form

MELD DIN INTERESSE

Fyll ut kontaktskjemaet under så din neste boligdrøm kan starte på Vervet. Du er alltid velkommen til vårt salgskontor i Skansegata 11.

E-post
post@vervet.no
salgskontor
Skansegata 11

Ta kontakt med megler
for et hyggelig møte

WENCHE E. ODDEN KVAMME

EiendomsMegler 1

Telefon:952 12 052
Wenche Odden Kvamme - Eiendomsmegler Vervet Tromsø
Dag Little - Eiendomsmegler Vervet

DAG LITTLE

EiendomsMegler 1

Telefon:930 11 511